Wenkbrauwen

Wenkbrauwen verven

De wenkbrauwen worden geverfd.

Wenkbrauwen waxen en epileren

De wenkbrauwen worden gewaxt en geëpileerd.

Perfect brows

Eerst wordt de vorm van de wenkbrauwen uitgemeten. Daarna worden de wenkbrauwen gewaxt, geknipt, geëpileerd en geverfd. Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen met "normale" wenkbrauwverf geverfd. De verf hecht alleen aan de wenkbrauwhaartjes. Het resultaat is ongeveer vier weken zichtbaar.

Hennabrows

Eerst wordt de vorm van de wenkbrauwen uitgemeten. Daarna worden de wenkbrauwen gewaxt, geknipt, geëpileerd en geverfd met henna verf.

De henna verf hecht ook op de huid. Hierdoor krijgt u vollere en strakkere wenkbrauwen. De verf kan tot 5 tot 14 dagen op de huid blijven zitten (dit hangt af van uw huidtype en de juiste nazorg). De henna verf is tot wel 6 weken zichtbaar op de wenkbrauwhaartjes.

Let op: bij een noten allergie kunnen de wenkbrauwen niet worden geverfd met henna verf.

Heeft u uw wenkbrauwen nog niet eerder laten verven met henna verf? Dan raden we aan om eerst een patch test doen, om er zeker van te zijn dat u niet allergisch bent voor de verf.

Tips om langer van uw hennabrows te genieten:

  • Scrub de wenkbrauwen de avond vóór de behandeling. Door te scrubben worden alle dode huidcellen verwijderd. De henna zal hierdoor beter op de huid hechten.
  • De eerste 24 uur na de behandeling: houd de wenkbrauwen droog, ga niet naar de sauna, onder de zonnebank of in de volle zon.
  • Gebruik geen olie houdende producten op of rondom de wenkbrauwen.
  • Gebruik geen crèmes, scrubs, reinigingsproducten op of rondom de wenkbrauwen.
  • Wrijf niet over de wenkbrauwen. Na het wassen (met water), de wenkbrauwen droog deppen, niet wrijven.Prijslijst
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram