Nagels

CND Shellac behandeling (voor handen)
Inclusief nagels vijlen, nagelriemen behandelen, nagelriem olie en handcrème.

Geniet 14 dagen van mooie gelakte nagels met CND Shellac.

CND Shellac is een polish die wordt aangebracht als een lak en wordt gedragen als een gel. De nagels zijn door de Shellac steviger en zullen minder snel afbreken. CND Shellac is geheel veilig in gebruik. Bij alle producten van CND staat de gezondheid van de natuurlijke nagel voorop.

Ook het verwijderen van CND Shellac is geheel veilig en pijnloos. De Shellac is in 10 minuten afweekbaar. Dit kunt u bij mij in de salon laten doen, maar u kunt dit eventueel ook thuis doen.

CND Shellac is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Blush gel van Magnetic (BIAB)
Inclusief nagels vijlen, nagelriemen behandelen, nagelriem olie en handcrème.

Magnetic Blush is een Builder in a Bottle, ook wel BIAB genoemd. Het is een 'builder gel' die je nagels versterkt. Met Blush kun je dezelfde duurzaamheid, sterkte en uitstraling krijgen als met bijvoorbeeld een acryl product. Een voordeel van Blush is dat het de natuurlijke nagel niet beschadigd, omdat het een zachter en buigzamer product is.

Door middel van een BIAB kan de natuurlijke nagel groeien, versterken en gezonder worden. Deze behandeling is dus ook zeer geschikt voor korte nagels.

De Blush gels zijn er in verschillende kleuren. Vooral lichte, zachte en natuurlijke kleuren. Ook kan er een gelpolish over de Blush worden aangebracht.

* Wij werken uitsluitend op de natuurlijke nagel zonder verlenging.

Nail art
Als extra bij een CND Shellac of BIAB behandeling.

Bijvoorbeeld glitters, folies, poeders, steentjes, stipjes, streepjes, dierenprints, ombre, french manicure, marble, handgemaakte beschilderingen. Vraag naar de mogelijkheden.

Prijslijst
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram